Markiser Danderyd

Experter på solskydd | 08-603 11 00

MARKISER

STORT UTBUD AV KVALITATIVA MARKISER

Markiser finns i ett flertal varianter och utföranden för olika funktioner och användningsområden.

Fönstermarkisen är en av de vanligaste markiserna och är bra på att reglera ljusinsläpp, hålla rumstemperaturen på en behaglig och trivsam nivå . De kan dessutom skydda möbler och trägolv från solens strålar. På det sättet undviks en ovälkommen blekning. Dessutom ger väl valda och välmonterade fönstermarkiserna fastigheten ett utseende som både kan höja värdet och vara fördelaktigt vid en eventuell försäljning. Fönstermarkiser kan fås med motordrift och sol- och vindsensorer.

fönstermarkiser

Vi säljer och monterar fönstermarkiser, så du behöver inte bekymra dig om att allt ska gå rätt till. Våra långa erfarenhet och stora kunskap så vet vi hur en markis ska monteras, oavsett förutsättningar. Du väljer självklart markisprodukt själv, fråga gärna oss om råd om du känner dig osäker. Våra markiser håller alltid hög kvalitet.

Korgmarkisen är en kraftig och snygg markis som passar till fönster i flera former. Korgmarkisen monteras direkt på vägg eller fönsterfoder, antingen fast eller som justerbar markis med fällarmar.

Terrassmarkiser är en annan alltid populär solskyddsprodukt. Den kan användas både som skydd mot sol och hetta och regn och rusk på sommaren. Kombinerar du terrassmarkisen med en terrassvärmare så kan du även förlänga utesittarsäsongen en bra bit in på hösten.

Stora valmöjligheter för terrassen

Terrassmarkiser finns i ett flertal olika utföranden. Vanligast är att den monteras på en husvägg så att den kan fällas ut vid behov. En annan variant är den fristående terrassmarkisen, som passar mycket bra om man vill kunna flytta på den efter behov. Alla våra terrassmarkiser går att välja med antingen motoriserad eller manuell väv. Markisen storlek anpassas storleksmässigt efter din fastighet och du har stora urvalsmöjligheter när det handlar om färg. Motordrift och sol- och vindautomatik finns som tillval.

Vill du att din balkong ska bli en trivsam och skuggig uteplats där du kan sitta och trivas på sommaren? Du kan vi erbjuda en snygg och tålig balkongmarkis. Den monteras med stödben mellan balkongens golv och tak med hjälp av utvändiga polyesterband. Motordrift och sol- och vindautomatik finns som tillval.

Hestra Capri är vår kvalitativa och snygga takmarkis. Den är perfekt för uterum, monteras med radiostyrd motor och kan också kompletteras med väderstyrd automatik.

Vår sidomarkis är en lättmonterad och smidig markis som är perfekt som vindskydd på uteplatser.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!