Markiser Danderyd

Experter på solskydd | 08-603 11 00

SOLSKYDDSPRODUKTER

PERSIENNER, GARDINER MED MERA

Vid sidan av markiser så erbjuder vi flera kvalitativa solskyddsprodukter.

Persienner

Vi har ett brett utbud av kvalitativa persienner. All från stabila och lättskötta modeller i aluminium till vackra, rustika varianter i trä. Persienner kan förses med motor och automatisk solstyrning om det behövs. Tillsammans kan vi komma fram till den persiennlösning som passar just dig och din bostad bäst.

persienner

Gardiner

Vi har även ett stort och högkvalitativt utbud av gardiner i textil.

Lamellgardinen är en modern vertikalgardin som är perfekt för stora och höga fönsterpartier. De ger ett mycket bra solskydd och går att anpassas på många sätt: tyget finns i många färger och valfria längders och kan öppnas och stängas som en persienn, antingen manuellt eller motordrivet.

Plisségardinen passar i alla fönster. Plissévävarna finns i ljusa till helt mörkläggande varianter. Du kan även välja olika reflekterande och flamskyddande egenskaper. Plisségardinerna kan manövreras med handtag, motor eller linor.

Duettegardinden är en cellgardin som isolerar mot alla väder. På sommaren reglerar den värm och på vintern isolerar den mot kallras. Den finns i ett flertal olika färger och manövreras med en lina som även kan förses med motor.

Även våra rullgardiner kan varieras med ljust eller mörkläggande vävar. Finns i många färger och kan väljas med både motordrift och solstyrning.

Vi kan även erbjuda flera trivselskapande produkter för uteplatsen som terrassvärmare och insektsnät.

När vi installerar en markis eller en persienn i ditt hem kan du dra av en del av arbetskostnaden enligt ROT. Detta gäller om huset är äldre än 5 år. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

Låt våra markiser skydda dig från solen!